21 март 2008

РАНАТА КОСОВО - ДЕКЛАРАЦИЯ

Признаването на Косово легитимира управляващата политическа коалиция в България като предателска спрямо стратегическите интереси на Отечеството, още по-категорично нарежда нашата държава в позорния списък с третостепенни сателити на Съединените американски щати, руши славянското и православното единство на Континента, представя българите като лакейски и ратайски народец от периферията на цивилизацията, трови отношенията ни не само с братята ни сърби, но и с Русия – отношения, без които самото съществуване на Родината ни е под въпрос.

Чрез тази декларация изразяваме категоричното си неприемане на този акт и заклеймяваме неговите вдъхновители, автори, вносители и пропагандатори, хората, които забравиха, че на Балканите им стига кръв, че изтерзаната Сърбия има право на мирен живот в историческите си граници, че е недопустимо със страданията на нашите православни братя да се заплаща нечия търпимост към геополитическите апетити на САЩ.

Опомнете се, господа политици! Засрамете се от факта, че конюнктурното ви решение поражда не просто точка на напрежение на нашия изстрадал континент, но е възможно да се превърне в детонатор на балканския, европейския и световния мир!



Моля онези, които се солидаризират с изразеното отношение просто да подпишат декларацията в карето за коментар с трите си имена, занятие и имейл за връзка, и ако искат - да коментират написаното.

2 коментара:

Христо Пацов каза...

Подкрепям декларацитя срещу безумството. За съжаление то не е едно.

Николай Пеняшки каза...

peniashkiplashkoff
Подкрепям декларацията за
"Раната Косово"

peniashki@gmail.com
npeniashki@abv.bg